Срещу парична гаранция от по 2 000 лева и временно отнемане

...
</TD
>Срещу парична гаранция от по 2 000 лева и временно отнемане
Коментари Харесай

Рапърът, качил се с джипа си на паметника на Съединението: Не съжалявам!

Срещу парична гаранция от по 2 000 лв. и краткотрайно лишаване на книжките - това ще е наказването за двамата водачи, които се покатериха с джиповете си на паметника на Съединението в центъра на Пловдив. Срещу двамата младежи - на 23 и 25 години, прокуратурата образува досъдебно произвеждане. Единият от тях се оказа рапърът Никола Дринков – Drink. 

" Няма нищо скандално и нищо преднамерено търсено в осъщественото от нас. Аз съм роден и израснал в Пловдив. Паметникът е един от знаците на града ни. Решихме да го представим именно по този начин – като знак, тъй като вечер е извънредно хубав, и да го вкараме в продукцията ни. Не е търсено нищо скандално. Подходено е напълно с почитание и с положителна настройка. Нищо повече ", изясни изпълнителят в ефира на " Здравей, България " по Нова тв.

По думите му е трябвало да се изиска позволение за фотосите на видеоклипа от Община Пловдив.

" Не взехме такова и това е единствената неточност, която сме позволили. Затова си понесохме следствията ", акцентира той.

И добави:

" Мисля, че по никакъв метод паметникът не е осквернен, тъй като не е употребен за нищо отрицателно. Момчетата са застанали пред него и са снимали ".

Рапърът беше безапелационен, че не съжалява, че е избрал точно този монумент за фотосите на клипа си.

" Не скърбя! И отсега нататък ще представляваме такива места и ще снимаме до тях. Просто ще пожелаваме позволение за задачата. Мога да се извиня единствено за това, че не съм желал позволение авансово да качим колите горе ".

Дринков акцентира, че късният час за фотосите е определен, с цел да не се пречи на жителите, които денем минават в региона. " Готов съм да си понеса следствията – санкция или друго ", уточни той.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР